Verdwijnen Administratienet

31 oktober 2019

Per 1 november 2019 verdwijnt de website www.administratienet.nl. Op deze site staan  onder meer overzichten met premiepercentages en documenten voor bpfBOUW en regelingen uit de CAO voor de Bitumineuze en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven (BIKUDAK).

Het aanleveren van gegevens voor het betalen van premies en pensioenaangifte gaat nog steeds via het loonpakket van de werkgever of via de Selfservice Werkgevers Portal (SWP), te bereiken via  https://pensioenaangifte.apg.nl. De documenten voor regelingen uit de CAO BIKUDAK gaan van Administratienet naar de websites www.caobikudak.nl en www.dakskillcard.nl.

Tot 1 november 2019: www.administratienet.nl.

Vanaf 1 november 2019: bpfbouw.nl/pensioenadministratie.

Pensioenaangifte en sectorale premies

Informatie over pensioenaangifte doen en sectorale premies betalen vindt u vanaf nu op de vernieuwde pagina www.bpfbouw.nl/pensioenadministratie. Zo staat alle informatie voor werkgevers op één plek.

Vragen over uw pensioenadministratie stuurt u vanaf nu naar het nieuwe e-mailadres incasso@bpfbouw.nl. Uw vraag over de pensioenregeling van bpfBOUW stuurt u nog steeds naar werkgevers@bpfbouw.nl. Uw vragen over de uitvoering van bedrijfstakeigen regelingen en subsidies stuurt u nog steeds naar werkgeversdesk@bter-bikudak.nl.

Tip: Voeg bpfbouw.nl/pensioenadministratie toe aan de favorieten in uw internetbrowser. Op 1 november 2019 vervalt de website administratienet.nl.

Nieuwe werkgever?

Bent u een nieuwe werkgever en wilt u zich aanmelden bij bpfBOUW en als BIKUDAK-werkgever? Dat kan hier: https://www.bpfbouw.nl/uw-pensioen/speciaal-voor/werkgevers/nieuw-bij-het-fonds.aspx.